20-12-2020

Voortzetting Seniorencompetitie 2020-2021

Zoals een ieder weet heeft  op maandag 14 december onze Minister-President Dhr. Rutte, namens de regering,  vanuit het Torentje bekend gemaakt dat er door de snel stijgende  besmettingen van het Coronavirus een algehele Lockdown geld vanaf 15 december 2020 tot 19 januari 2021.

Daar we niet weten wanneer wij daadwerkelijk weer kunnen spelen, is in overleg met het voltallige bestuur unaniem besloten om de competitie per direct te stoppen.

Dat wil zeggen dat wij helaas voor het eerst sinds de oprichting van de Senioren Biljartbond in 1985,  geen kampioen hebben.

Als er wat meer bekend is wanneer wij weer kunnen spelen, dan zal ik uiteraard een ieder de nieuwe wedstrijdkalender van 2021 mailen.

Ook zal ik gelijktijdig, met de nieuwe wedstrijdkalender, de nieuwe moyennelijst met het gemiddelde van iedere speler voor de competitie van 2021 mailen, de persoonlijke gemiddelde voor het seizoen 2021 wordt berekend over de aantal wedstrijden die in 2020 zijn gespeeld.

Hierbij wil ik ook de wedstrijdsecretarissen van de deelnemende verenigingen verzoeken om uiterlijk 15 januari 2021 de spelerslijsten naar mij te mailen.

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen of suggesties hebben, laat mij dat dan middels een mail weten.

Gaarne deze mail delen met uw teamgenoten.

Ik wens een ieder namens het bestuur fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond 2021.

Bram Smit (Wedstrijdleider)

Klik op onderstaande afbeelding voor alle adviezen van de Rijksoverheid