Nieuws wedstrijdleider Regio

04-03-2022

Heren Captains,

Bijgaand de tussenstand (klik hier) van deze competitie 2022 en moyennes (klik hier) van alle spelers na de eerste periode.

Jullie zullen zien dat er twee teams na het spelen van de eerste periode gelijk zijn geëindigd, nl Schildman B en Landvast A, beide hebben 47 punten behaald.

Om toch tot een kampioen te komen is het saldo tussen gescoorde punten en tegen punten doorslaggevend.

Het saldo van Landvast A bedraagt 21+ en Schildman B 17+, dus de eerste periode gaat dan ook naar

Landvast A.

Mochten er nog vragen cq opmerkingen zijn ten aanzien van bovenstaande, laat mij dat dan middels een e-mail weten.

Het is prettig om te weten wat jullie vinden van alle informatie dat je toekomt.

Gaarne bovenstaande delen met jullie teamgenoten.

Bovenstaande is terug te vinden op onze website, mochten jullie behoefte hebben om ook wat gegevens te willen delen met andere, letwel alleen zaken die betrekking hebben met biljarten en je vereniging, dan is onze website daarvoor een goed medium.

Klik op onderstaande link voor genoemde website.

Een ieder een fijn weekend, en tot ziens bij de finale’s komende donderdag bij Reijerbos.

Bram Smit (Wedstrijdleider)

24-02-2022

Heren,

Bijgaand wederom een nieuwe aangepaste moyenne/puntenlijst. Klik HIER

Nieuwe is Nico van der Post (Alg. Res. RBB).

Verder is de moyenne van Henk Dunning (Alg. Res. Landvast) aangepast, daar hij nu 5 wedstrijden heeft gespeeld, drie in seizoen 2020-2021 en twee wedstrijden in het huidige seizoen.

Verder wil ik jullie hierbij op de hoogte stellen dat de finale’s van de Regiocompetitie, seizoen 2020-2021, binnenkort worden gespeeld.

Spelers die aan genoemde competitie hebben deelgenomen zijn van harte welkom.

Dit jaar worden de wedstrijden bij Reijerbos gespeeld.

Speeldatum; donderdag 10 maart 2022

Aanvang wedstrijden; 13.00 uur

Prijsuitreiking; +/- 17.00 uur

Gaarne bovenstaande informatie delen met uw teamgenoten.

Met vriendelijke groet, het bestuur.

Bram Smit (Wedstrijdsecretaris)