Nieuws van de wedstrijdleider

Heren,

Eindstand van de Regiocompetitie 2020-2021 en overzicht van het behaalde moyenne voor 2022 zijn bijgewerkt op de site.

Vanwege corona is het nog niet bekend wanneer de Jaarvergadering en de finale’s zullen plaatsvinden, het bestuur zal jullie vroegtijdig in kennis stellen als er een datum bekend is.

Ik ben door Henk Mariën telefonisch in kennis gesteld dat Rijsoord geen team meer kan samenstellen voor de Senioren competitie, dit vanwege te weinig animo van de leden.

Spijtig dat er na al die jaren van deelname van Rijsoord aan de competitie een einde is gekomen.

Ik wil Rijsoord bij deze hartelijk bedanken voor al die jaren die ze hebben meegedaan, en wens hun heel veel gezondheid, en mogelijk tot ziens.

De nieuwe wedstrijdkalender voor seizoen 2022 zal ik jullie in de komende tijd mailen.

Er moet, door verandering van het aantal deelnemende teams voor volgend jaar, nog wat gepuzzeld worden  om een passende wedstrijdkalender in elkaar te flensen.

Doordat Rijsoord is weggevallen, en om toch aan de minimaal aantal wedstrijden te komen, is mijn voorstel om in plaats van twee rondes, dus uit- en thuiswedstrijd, een derde ronde toe te voegen aan de competitie.

Dat houdt in dat we dan in het nieuwe seizoen van 72 wedstrijden naar 84 wedstrijden gaan, per team speel je dan in plaats van 16 wedstrijden 21 wedstrijden in het seizoen.

Ik zal het op prijs stellen wat jullie van het voorstel vinden.

Ik hoor graag van jullie, vanwege vakantie van ondergetekende gaarne voor 12 december reageren.

Zodra ik jullie reactie’s heb ontvangen pas dan kan iki een nieuwe wedstrijdkalender in elkaar zetten.

Bram Smit